Nieuwsbrief Details


Lunchen voor overwinning op kanker.

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?


In mei dit jaar bestaat Blok's restaurant 15 jaar. "Een bijzonder moment, dat we op een hele mooie manier willen vieren", aldus Marco. Dit doen we op 6 mei met een 6-gangen sponsorlunch, waarmee we zoveel mogelijk geld willen ophalen in de strijd tegen kanker. Ingeborgh en Marco gaan in juni wederom de legendarische Alpe d'Huez beklimmen voor de stichting Alpe d'HuZes. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer komt te overlijden aan kanker.

70 euro per persoon gaat naar Alpe d'HuZes

Voor 100,- euro per persoon (6 gangen, inclusief bubbels, wijn, water en koffie/thee) lunch je mee voor de overwinning op kanker. Hiervan gaat maar liefst 70,- euro per persoon naar Alpe d’HuZes. De overige 30 euro wordt gebruikt voor de inkoop van het eten en drinken. Goede vrienden en collega’s van Blok’s, Jan Hendrik Heikens en Maarten van der Heide, stellen hun restaurant Rauw op de Kaliumweg 8 in Amersfoort belangeloos beschikbaar en zijn dus een van de sponsoren.

Er is op zondag 6 mei plaats voor 110 gasten. Iedereen die wil, mag een stoel reserveren. Voor 100,- euro krijg je tussen 13.00 uur en 17.30 uur een 6-gangen lunch op sterniveau geserveerd èn last but not least: je doneert een fantastisch bedrag aan de strijd tegen kanker.


In 2016 kwam het heel dichtbij. Marco en Ingeborgh: “Wij verloren onze zwager aan deze nare ziekte. Onze belofte aan hem: wij zullen doorgaan! En dat doen we. Met 6 familieleden gaan we dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Alpe d'Huzes. Opgeven is geen optie, trappen is de enige optie. Voor ons een manier om hem te herdenken en iets goeds terug te doen om deze verschrikkelijke ziekte de kop in te drukken”.


Opgeven is geen optie, trappen is de enige optie

Marco en Ingeborgh geven niet op. Ze trappen. Marco wil dit jaar het liefste 6 keer de berg op fietsen. Vandaar dat er gekozen is voor het symbolische getal 6 (de 6-gangen en de datum 6 mei). Wil jij Marco en Ingeborgh steunen en genieten van een heerlijke lunch: reserveren kan per e-mail; info@bloksrestaurant.nl of telefonisch; 033 4610222.  Niet lunchen, maar wel sponsoren? Dat kan via deze link (onder de namen Ingeborgh Blok en Marco Blok). "Iedereen kan ons die dag live volgen via de AD6 app, dan zie je o.a. hoe vaak we de berg omhoog fietsen."

 

 
 
Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Afmelden