Menu’s

5 gangen menu
61 euro
6 gangen menu
67 euro
7 gangen menu
73 euro
Menu uitbreiden met kaas
15 euro
Kaas in plaats van dessert
5 euro

Gerechten

Kabeljauw, courgette, dille en geitenyoghurt.
17 euro
Rund, oester, komkommer en bieslook.
17 euro
Pijlinktvis, suikermaïs, rijst, koriander en kokos.
17 euro
Noordzeetong, wortel, duindoornbes, lamsoor en linzen.
22 euro
Wilde eend, meiknol,cantharel,ui en bildtstar.
20 euro
Bloemkool, pierre robert en kardemom.
11 euro
Hollandse kaas assortiment met notenbrood.
15 euro
Bladerdeeg, amandel, reine claude, kaneel en crème fraîche.
Blauwe bes, ricotta, witte chocolade en pistache.
15 euro

.

.

BEREID MET ZUIVERE EN BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

Reserveren? Klik hier