Nieuwsbrief Details

BLINDEET

De eerste editie van BlindEet staat al bijna voor de deur. Zondag 18 september is het zover. Komt u ook?

Ondertussen hangen de werken van Marco en Rob al in de Mariënhof en zijn wij de laatste puntjes op de i aan het zetten. Tijdens de lunch die om 12.30 uur begint wordt u volledig verzorgd. Bruisend aperitief, een uitgebreide 4-gangenlunch, verrassende bijpassende wijnen, onbeperkt tafelwater en een koffie of thee ter afsluiting. Tot zover wijkt het niet veel af van hetgeen dat u van ons gewend bent.

Maar de kers op de taart is deze middag de onthulling van de potretten en gerechten die Marco en Rob op basis van de interviews gemaakt hebben. Deze interview zullen in aanwezigheid van Govert Schilling, Cees Holtkamp en Jan Paul Schutten worden voorgelezen alvorens Marco en Rob aan het woord komen. Het beloofd een unieke beleving te worden.

U bent van harte welkom mee te lunchen op deze bijzondere middag. Voor €89,50* per persoon proeft, hoort en ziet u de uitdaging die Marco en Rob zijn aangegaan. Deze 4-gangenlunch vindt plaats in  de Mariënhof. Ingeborgh en haar team zullen er voor zorgen dat het u deze middag aan niets ontbreekt.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

 

 

       Klik hier om u af te melden voor onze nieuwsbrief