Nieuwsbrief Details

 

14 JAAR BLOK'S RESTAURANT

Op 1 mei 2017 bestaat Blok's restaurant 14 jaar. Om dit te heugelijke feit te vieren bieden wij op maandag 1 mei een 7-gangenmenu aan voor slechts € 51 p.p. (normaal € 69). Dit menu is exclusief dranken. Mocht je van deze scherpe deal gebruik willen maken dan vragen wij je dit bij de reservering te vermelden. Reserveren.

 

MEET THE WINEMAKER - CHARLA BOSMAN VAN SIJNN

Op maandag 15 mei komt wijnmaakster Charla Bosman van Sijnn uit Zuid-Afrika naar ons restaurant. Samen met haar wijnen serveren wij een 4-gangenmenu. Het feest begint om 18.00 uur en de kosten zijn € 80 p.p., dit is all-inclusief (menu, wijnen, water, koffie/thee en friandises). Maak nu jouw reservering voor 1 mei hier. En klik hier om meer te weten te komen over Sijnn. Wij organiseren dit diner samen met Smaragd wijnen uit Driebergen.

 

TUSSENSTAND ALPE D'HUZES

Zoals jullie wellicht weten zullen Marco en Ingeborgh 1 juni de uitdaging aan gaan om (meerdere malen) de Alpe d'Huez op te fietsen in de strijd tegen kanker. Naast sponsoring van vaste gasten en leveranciers hebben wij de afgelopen maanden alle opbrengst van het tafelwater geschonken aan de Alp d'HuZes. Hiermee hebben wij al een tussenstand van € 3.865,75. Uiteraard staan jullie nog vrij om Marco en Ingeborgh nog een extra zetje in de rug te geven. Neem hiervoor contact met ons op.

 
 
Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Afmelden